Invester en time af din tid – og lær livreddende førstehjælp til dit barn

Efter kurset vil du være tryg ved, samt i stand til, at yde korrekt og livreddende førstehjælp til børn når der er brug for det.

Du kender det sikkert...
Bekymringen omkring hvad vi som voksne skal gøre, hvis vores barn pludseligt får noget galt i halsen, begynder at krampe – eller gud forbyde det, får hjertestop. 

En forfærdelig bekymring, men også en bekymring vi kan imødekomme, ved at lære livreddende førstehjælp.

Slip for bekymringerne og tilmeld dig onlinekurset ”Livreddende førstehjælp til børn i alderen 0-5 år”, og lær livreddende førstehjælp til dit barn, barnebarn eller oldebarn.

Kurset består af præcise, korte og lærerige online videoer, som du kan se præcis når det passer ind i din hverdag.

Kurset er lavet af ambulancereddere, med største fokus på barnets sikkerhed og jeres tryghed.

Efter kurset vil du være tryg ved, samt i stand til, at yde korrekt og livreddende førstehjælp til børn når der er brug for det.

På kurset lærer du:

Din instruktør på kurset - ambulanceredder Anders Lykke guider dig trin-for-trin igennem nogle af de mest alvorlige situationer, dit barn kan komme ud for - og hvad du som din voksne kan gøre for at hjælpe nu-og-her:

 • Førstehjælpen ved feberkramper

 • Førstehjælpen ved forgiftninger

 • Alarmsymptomerne på infektionssygdomme og hvad du skal gøre

 • Meningitis

 • Førstehjælpen til et bevidstløst barn

 • Hvordan du giver korrekt hjertemassage til større og mindre børn

 • Hvordan du bruger en hjertestarter på et barn

 • I løbet af kurset er der langt små test ind efter mange af modulerne, som sikrer at I efter hvert emne har lært de vigtigste emnerne omkring sygdommen/skaden før undervisningen fortsætter.

Læs her, hvad andre som dig, fik ud af kurset:

“Selvom jeg har tre børn, der nu er voksne, sunde og raske, og jeg synes jeg har passet rigtig godt på dem - var der alligevel et par overraskelser, som jeg egentlig troede jeg havde styr på. Førstehjælps kurset har hurtigt givet overblik og indsigt - og det er rigtig rart at vide, at jeg altid føle mig helt tryg, når jeg passer de små.”

Mikkeline, farmor til 2 dejlige unger

“Tak for et rigtig godt kursus! Virkelig detaljeret- men stadig meget overskueligt! Rigtig godt med videoer, tydelig fortæller og små quiz til at holde fokus! 5 ud af 5 stjerner.”

Lejla, mor til to

“Jeg har genopfrisket mit førstehjælpskursus igennem Reddernes førstehjælp. Virkelig god måde at gøre det på. Hvor man kan tage lidt af gangen, når det passer ind i en travl hverdag med små børn. Videoer og test var gennemarbejdet og gode. Alt blev gennemgået forståeligt og præcist.”

Lea, privat børnepasser og mor til 2 børn under 6 år

“Med en travl hverdag, som mor til tre, var onlinekurset en hel perfekt mulighed for, at blive bedre forberedt til hvis uheldet skulle være ude. Det tog mig en god time at gennemføre kurset - en lille investering, der kan gøre en kæmpe forskel. Jeg kan kun anbefale kurset til andre.”

Britt, mor til 3

“Som ny bedstefar oplevede jeg en hvis nervøsitet ved at skulle have ansvaret for mit lille barnebarn. Jeg var meget bekymret for hvis der skulle ske ham noget og anede faktisk ikke hvad jeg skulle gøre, hvis der skete ham noget. Efter at have set dette kursus føler jeg mig meget tryggere ved at have mit barnebarn alene, og er ikke i tvivl om hvad jeg skal gøre hvis han fx. Får noget galt i halsen. Kan klart anbefale alle at tage dette kursus”

Jørn, bedstefar til en lille dreng

Din instruktør på kurset

Anders Lykke

Ambulanceredder & Kursusansvarlig

Instruktøren Anders (som selv er far til et lille barn) er ambulanceredder og kursusansvarlig her hos Reddernes Førstehjælp - og har afholdt 100 vis af førstehjælpskurser for forældre, bedsteforældre, pædagoger mm. Derudover har han i sin karriere som ambulanceredder også flere gange kørt til syge og tilskadekomne børn og set den afgørende effekt, som hurtig og korrekt førstehjælp har. Disse erfaringer trækker Anders på, når han i løbet af kurset tager dig igennem nogle af de mest kritiske og farlige situationer små børn kan være i – og samtidig lærer dig hvordan du skal håndtere det.

Kursus Indhold

  1. Velkommen til kurset - mød din instruktør

  1. INTRODUKTION: Førstehjælpens 4 hovedpunkter

  2. TEST din viden: Kender du den rigtige rækkefølge?

  1. Skab sikkerhed FØRST

  2. Skab sikkerhed - efter situationen

  1. Vurdér barnets tilstand med ABC-metoden

  2. A) TEST din viden: Hvem har altid en truet luftvej?

  3. A) Her skal du altid være opmærksom på en truet luftvej

  4. B) Vurdér barnets vejrtrækning

  5. B) TEST: Hvornår har barnet normal vejrtrækning?

  6. C) Vurdér barnets kredsløb

  1. Tilkald hjælp - sådan

  1. INTRODUKTION til førstehjælp

  2. TEST: Den rigtige hjælp i hvilken rækkefølge?

Om dette kursus

 • 349,00 kr.
 • 1 time med videoindhold

Lær livreddende førstehjælp

Hvorfor tage førstehjælpskurset online?

Som travl børnefamilie, kan det være svært at finde tid i hverdagen til noget af alt det man gerne vil nå. 

Blandt andet kan et førstehjælpskursus på det lokale bibliotek tirsdag aften fra 17-19.30, lyde som en smadder god idé - men være svært at finde tid til.

Det ved vi godt her hos Reddernes Førstehjælp.


Vi er - ligesom jer - forældre til små børn. Vi kender alt for godt til den travle og hektiske hverdag man kan stå i – samt nogle af alle de bekymringer der følger med ved at blive forældre.

Derfor har vi lavet onlinekurset til jer.

Du har adgang til kurset i 365 dage

Du kan se det alle de gange du vil, præcis når det passer dig.

Kurset kan pauses og startes igen af flere omgange - ligesom du også blot kan vælge at se et enkelt modul igen, hvis du fx ønsker at genopfriske din viden om førstehjælpen til feberkramper, blokerede luftveje eller nogle af alle de andre moduler i kurset du får adgang til.

Få adgang til en tryggere hverdag med dit barn - allerede i dag

Ulykker kan desværre ske uden varsel og de fleste steder, dit barn færdes - også når man er forsigtig. Derfor er det vigtigt at lære førstehjælp - og noget vi skal prioritere som voksne med ansvar for vores børn. Og ikke noget, vi skal udskyde alt for længe.


Med dette kursus, får du adgang til en tryggere hverdag med dit barn, indenfor få minutter.

Din investering i at lære førstehjælp til dit barn er kun 349,-

Eller ca . det samme, som én enkelt måneds abonnement i det lokale fitnesscenter - eller en meget kort tur til frisøren.

"Vi er nu trygge ved, at vi kan give vores lille datter den rigtige hjælp"

Katja og Martin er nye forældre, og tog kurset for at komme helt almindelige forældre-bekymringer i forkøbet:


“Vi blev forældre til vores lille pige for 6 måneder siden, hvilket har været helt fantastisk. Dog ville vi ikke ane hvad vi skulle gøre, hvis der en dag skete hende noget. Derfor besluttede vi os for at se kurset, så vi kunne få mere ro i maven og blive i stand til at gøre det rigtige, hvis hun kommer noget til.
Kurset kom rigtig godt omkring alle vores værste bekymringer, og blev formidlet på en måde så vi ikke blev skræmte over emnerne, men trygge ved at vi nu ved at vi kan give den rigtige hjælp hvis vores datter fx skulle få noget galt i halsen. Vi kan på det varmeste anbefale kurset til andre!” 

- Katja & Martin